A SUPRATIKA számla, szállítólevél készítő és nyilvántartó, és raktárkészlet nyilvántartó, Windows operációs rendszert igénylő, program.  A készletnyilvántartó rendszer feladata a termékek beérkezésének, értékesítési forgalmának és raktár- boltok közötti mozgásának nyilvántartása.

Alkalmazási terület: kis- és nagykereskedelmi vállalatok, vállalkozások.

Bevételezés raktárba.

Szállítólevél készítése

Számlázás:

Kimutatások

        A Supratika kereskedelmi egységekkel is rendelkező cégek részére ajánlott. A központ és a boltok közötti készletmozgások nyilvántartását, valamint a boltokban a számla készítését végzi. A készletnyilvántartás és a törzsadatok beállítása a központi egységben történik, a boltok és a központ közötti adatkapcsolat az ismert adatátviteli eszközök bármelyikével történhet, így interneten vagy modemen keresztül is

 

Program frissítés. A hagyományos programok azt állítják, hogy programjuk széles felhasználói kör igényeit elégíti ki. Tapasztalataink szerint ez nem így van, ugyanis olyan program nem létezik, amely mindenkinek megfelel. Ezért, programunk állandó fejlesztésének a célja megfelelni a partnereink igényeinek.

 

Sebesség Az SQL alapú lekérdezési háttér főleg a nagyobb adatmennyiség kezelésében jelent időmegtakarítást, nem csak a szoftverek adatfeldolgozásában, hanem nyomtatások és keresések során is.

 

Mentés és biztonság Az adatok biztonságát mentő-töltő funkciók végzik. A mentés nem igényel külső tömörítő szoftvert, mégis rendkívül kis méretű állományok tárolhatók segítségével.
Az időpont kiválasztásával az adatok bármely korábban mentett állapota visszaállítható.

 

Jogosultság A belépés jelszóval biztonságosabbá teszi a rendszer használatát. A program támogatja több felhasználó és belépési jelszavaik kezelését. Felhasználók különböző, beállítható jogokkal, hozzáférésekkel.

 

Súgó letöltése: ftp://www.compunet.hu/ vagy ftp://ftp2.w3host.hu